inzerce zvířat, zvířecí inzerce.

inzerce zvířat
inzerce zvířat
inzerce knih, časopisu
inzerce prace a brigady
inzerce zvířat
elektro inzerce
inzerce muzika
inzerce počítače a příslušenství
ostatni inzerce
inzerce
inzerce auto - moto
reality inzerce
nabytek inzerce
inzerce muzika
sport inzerce
seznamka
inzerce dětské potřeby

výcvikový obojek Aetertek AT-211SW Mini
Největší specializovaný prodejce elektronických obojků ve střední Evropě vám nabízí: Aetertek AT-211SW Mini je nejmenší výcvikový obojek na světě s váhou jen 30 gramů, výhodou je malá váha přijímače i vysílačky(vhodný i na ty nejmenší plemena psů). Má voděodolný přijímač (může do deště i sněhu) a podsvícený displej. Pohotové ovládání - tlačítka jsou rozdělena pro každou funkci zvlášť.Dosah obojku je 350 metrů. Obojek Aetertek AT-211SW Mini disponuje funkcemi vibrace, elektrostatický impuls a zvuk. Možnost nastavení síly elektrostatických impulsů v 10-ti úrovních.
Objednávat můžete emailem info@elektro-obojky.cz, telefonicky na +420 216 216 106, nebo se zastavte u nás na prodejně, rádi s výběrem poradíme.
'
Největší specializovaný prodejce elektronických obojků ve střední Evropě vám nabízí: Aetertek AT-211SW Mini je nejmenší výcvikový obojek na světě s váhou jen 30 gramů, výhodou je malá váha přijímače i vysílačky(vhodný i na ty nejmenší plemena psů). Má voděodolný přijímač (může do deště i sněhu) a podsvícený displej. Pohotové ovládání - tlačítka jsou rozdělena pro každou funkci zvlášť.Dosah obojku je 350 metrů. Obojek Aetertek AT-211SW Mini disponuje funkcemi vibrace, elektrostatický impuls a zvuk. Možnost nastavení síly elektrostatických impulsů v 10-ti úrovních. Objednávat můžete emailem info@elektro-obojky.cz, telefonicky na +420 216 216 106, nebo se zastavte u nás na prodejně, rádi s výběrem poradíme.
Inzerát vložen: 22.04.2016
Cena: 2490
Lokalita: 
Kontakt: 216 216 106
Pro odstraneni inzerátu zadejte heslo:




  Přidej k oblíbeným Přidej k oblíbeným Přidej k oblíbenýmRSS zpravodaj
(c)2008 zvirata.euinzerce.cz LTMSOFT.CZ 2006


  www.capreality.cz/   www.rekvalifikace.com/  www.ucetnictvi-dudr.cz/  http://www.boty-toratora.cz/     domácí práce, INZERCE ZDARMA
TOPlist