inzerce zvířat
inzerce zvířat
inzerce knih, časopisu
inzerce prace a brigady
inzerce zvířat
elektro inzerce
inzerce muzika
inzerce počítače a příslušenství
ostatni inzerce
inzerce
inzerce auto - moto
reality inzerce
nabytek inzerce
inzerce muzika
sport inzerce
seznamka
inzerce dětské potřeby

Československý vlčák s PP
ChS s divokou krví bere rezervace na podzimní vrh „P“ s předpokladem narození 16.11.2019 a odběrem po 50 dnu. Oba rodiče velmi kontaktní, přátelské a vyrovnané povahy.  Oba rodiče jsou hlavně rodinný partáci.
Výsledky jejich rtg  dkk  (0/0) , dlk 0,  dwarf N/N. Na DM mohou být po tatínkovi přenašeči. Vrh bude mít vyhotovený DNA profil .
Vrh bude pečlivě socializovaný, odchovaný ve středu své lidské rodiny v přítomnosti dětí. Štěňata budou 3x odčervena, očkovaná, čipovaná, s vystaveným europasem, kupní smlouva s kvalitním chovatelským servisem a výbavou do začátku je u nás samozřejmostí. Vrh bude odchován na BARFu.
Hledáme zodpovědné zájemce, kteří od čsv chtějí  aktivního životního parťáka. A počítají se zájmem chovatele. '
ChS s divokou krví bere rezervace na podzimní vrh „P“ s předpokladem narození 16.11.2019 a odběrem po 50 dnu. Oba rodiče velmi kontaktní, přátelské a vyrovnané povahy. Oba rodiče jsou hlavně rodinný partáci. Výsledky jejich rtg dkk (0/0) , dlk 0, dwarf N/N. Na DM mohou být po tatínkovi přenašeči. Vrh bude mít vyhotovený DNA profil . Vrh bude pečlivě socializovaný, odchovaný ve středu své lidské rodiny v přítomnosti dětí. Štěňata budou 3x odčervena, očkovaná, čipovaná, s vystaveným europasem, kupní smlouva s kvalitním chovatelským servisem a výbavou do začátku je u nás samozřejmostí. Vrh bude odchován na BARFu. Hledáme zodpovědné zájemce, kteří od čsv chtějí aktivního životního parťáka. A počítají se zájmem chovatele.
Inzerát vložen: 02.11.2019
Cena: dohodou
Lokalita: 
Kontakt: 739478842
Pro odstraneni inzerátu zadejte heslo:




  Přidej k oblíbeným Přidej k oblíbeným Přidej k oblíbenýmRSS zpravodaj
(c)2008 zvirata.euinzerce.cz LTMSOFT.CZ 2006


  www.capreality.cz/   www.rekvalifikace.com/  www.ucetnictvi-dudr.cz/  http://www.boty-toratora.cz/     domácí práce, INZERCE ZDARMA
TOPlist