inzerce zvířat
inzerce zvířat
inzerce knih, časopisu
inzerce prace a brigady
inzerce zvířat
elektro inzerce
inzerce muzika
inzerce počítače a příslušenství
ostatni inzerce
inzerce
inzerce auto - moto
reality inzerce
nabytek inzerce
inzerce muzika
sport inzerce
seznamka
inzerce dětské potřeby

Československý vlčák s PP
Chovatelská stanice ČSV „Mé vlčí já“ hledá ty nejlepší majitele pro naše krásná předvánoční štěňátka narozená 22.12.2018.
Odběr od 50. dne po narození tj od 9.2.2019.  K vrhu výbava do začátku obsahující štěněčí obojek, dospělácký obojek, přepínací vodítko, krátké vodítko, stopovací vodítko, hračky, krmení na prvních pár dní, adresář na obojek, klíčenka a samolepka s logem chs a návod k použití/soužití. 
Kupní smlouva, čip a europas je samozřejmostí.

Cena 17000Kč, každé štěně bude mít svůj DNA profil.
Krev bude uložená v laboratoři Genomia, na případné další testy nutné k uchovnění.
Vrh bude čistý na DM a DW po rodičích.
Od vrhu očekáváme výborné zdraví (dkk,dlk), krásný vlčí exteriér, vhodný na výstavy a zajímavý rodokmen použitelný do dalšího chovu. Standardní vzrůst, dlouhé nohy, syté barvy, pořádný kožich a světlé oko. Povahově to nejspíš budou spíše klidnější, kontaktní zvířátka. Oba rodiče jsou velmi milých a přátelských povah.'
Chovatelská stanice ČSV „Mé vlčí já“ hledá ty nejlepší majitele pro naše krásná předvánoční štěňátka narozená 22.12.2018. Odběr od 50. dne po narození tj od 9.2.2019. K vrhu výbava do začátku obsahující štěněčí obojek, dospělácký obojek, přepínací vodítko, krátké vodítko, stopovací vodítko, hračky, krmení na prvních pár dní, adresář na obojek, klíčenka a samolepka s logem chs a návod k použití/soužití. Kupní smlouva, čip a europas je samozřejmostí. Cena 17000Kč, každé štěně bude mít svůj DNA profil. Krev bude uložená v laboratoři Genomia, na případné další testy nutné k uchovnění. Vrh bude čistý na DM a DW po rodičích. Od vrhu očekáváme výborné zdraví (dkk,dlk), krásný vlčí exteriér, vhodný na výstavy a zajímavý rodokmen použitelný do dalšího chovu. Standardní vzrůst, dlouhé nohy, syté barvy, pořádný kožich a světlé oko. Povahově to nejspíš budou spíše klidnější, kontaktní zvířátka. Oba rodiče jsou velmi milých a přátelských povah.
Inzerát vložen: 16.01.2019
Cena: 17000
Lokalita: Brno
Kontakt: 723443234
Pro odstraneni inzerátu zadejte heslo:




  Přidej k oblíbeným Přidej k oblíbeným Přidej k oblíbenýmRSS zpravodaj
(c)2008 zvirata.euinzerce.cz LTMSOFT.CZ 2006


  www.capreality.cz/   www.rekvalifikace.com/  www.ucetnictvi-dudr.cz/  http://www.boty-toratora.cz/     domácí práce, INZERCE ZDARMA
TOPlist