inzerce koní, ustájení koní, postroje na koně.

inzerce zvířat
inzerce zvířat
inzerce knih, časopisu
inzerce prace a brigady
inzerce zvířat
elektro inzerce
inzerce muzika
inzerce počítače a příslušenství
ostatni inzerce
inzerce
inzerce auto - moto
reality inzerce
nabytek inzerce
inzerce muzika
sport inzerce
seznamka
inzerce dětské potřeby

Více koní na prodej
Nabízíme k prodeji několik koní různého věku. Jedná se o koně, kteří vyrůstají ve stádě s pravidelnou péčí a kontaktem s člověkem. Koně jsou řádně očkované, odčervené a mají vystaven PP. Jsou zdraví, bez vad a zlozvyků.
1)Appaloosa klisna - 6 let, barva prokvetlá ryzka s appaloosa znaky. Základně přiježděná. Převážně chodí na vyjížďky, zvládá i překážky na Extreme parku. 
2) Appaloosa klisna 1 rok, barva ryzka. Základní návyky, temperamentní klisna s kvalitním reiningovým původem. 
3)Pony valášek plemene WPB, 2 roky. Výška v dospělosti kolem 120 cm, barva tmavý hnědák. Základní návyky, hodný na ošetřování i veškerou manipulaci. 
Pro více informací volejte na tel. č. +420608148574 nebo +420776654400. Rádi vám vše zodpovíme. Nezávazná návštěva vítána. Na SMS nereagujeme.'
Nabízíme k prodeji několik koní různého věku. Jedná se o koně, kteří vyrůstají ve stádě s pravidelnou péčí a kontaktem s člověkem. Koně jsou řádně očkované, odčervené a mají vystaven PP. Jsou zdraví, bez vad a zlozvyků. 1)Appaloosa klisna - 6 let, barva prokvetlá ryzka s appaloosa znaky. Základně přiježděná. Převážně chodí na vyjížďky, zvládá i překážky na Extreme parku. 2) Appaloosa klisna 1 rok, barva ryzka. Základní návyky, temperamentní klisna s kvalitním reiningovým původem. 3)Pony valášek plemene WPB, 2 roky. Výška v dospělosti kolem 120 cm, barva tmavý hnědák. Základní návyky, hodný na ošetřování i veškerou manipulaci. Pro více informací volejte na tel. č. +420608148574 nebo +420776654400. Rádi vám vše zodpovíme. Nezávazná návštěva vítána. Na SMS nereagujeme.
Inzerát vložen: 24.08.2019
Cena: dohodou
Lokalita: 
Kontakt: 776654400
Pro odstraneni inzerátu zadejte heslo:




  Přidej k oblíbeným Přidej k oblíbeným Přidej k oblíbenýmRSS zpravodaj
(c)2008 zvirata.euinzerce.cz LTMSOFT.CZ 2006


  www.capreality.cz/   www.rekvalifikace.com/  www.ucetnictvi-dudr.cz/  http://www.boty-toratora.cz/     domácí práce, INZERCE ZDARMA
TOPlist