Inzerce psů,psi,štěňata na prodej.

inzerce zvířat
inzerce zvířat
inzerce knih, časopisu
inzerce prace a brigady
inzerce zvířat
elektro inzerce
inzerce muzika
inzerce počítače a příslušenství
ostatni inzerce
inzerce
inzerce auto - moto
reality inzerce
nabytek inzerce
inzerce muzika
sport inzerce
seznamka
inzerce dětské potřeby

Australský ovčák s PP
V Chovatelské stanici Bueno Cherokee se 1.2.2020 narodilo 5 krásných štěňátek.
4 x Red-tri pes , 1 x Red-tri fena. Štěňátka jsou k dispozici pouze pro vážné zájemce o toto plemeno.
Všechna štěňátka jsou po rodičích prostá všech genetických vad, které toto plemeno postihuje, tj.: CEA, PRA, HSF4, CMR1, MDR1, Lokus D, MH, HUU, DM, CD, NCL6, vše N/N.
Zájemci si mohou vybrat jak štěňátko s dlouhým ocáskem tak i bez. Mají předpoklady pro chov, výstavy, sport nebo budou výbornými rodinnými mazlíky.
Oba rodiče mají velice vyrovnané a přátelské povahy jsou plnochrupí s nůžkovým skusem, mají dobře stavěné silné kostry, správné úhlení končetin, výborně nasazené uši, pěkné syté barvy. Oba mají DKK, DLK, PL, OCD 0/0 a páteř bez nálezu.
Matka: Ch., Grand Ch. Joys Medvědí tlapa
Otec: C.I.B., Ch.Kl.,JCh. Quiet Storm
Carcassonne Tolugo „Texas“
Štěňátka budou k odběru začátkem dubna, dostanou do začátku potřebnou výbavičku, pro nové majitele poradenský servis.'
V Chovatelské stanici Bueno Cherokee se 1.2.2020 narodilo 5 krásných štěňátek. 4 x Red-tri pes , 1 x Red-tri fena. Štěňátka jsou k dispozici pouze pro vážné zájemce o toto plemeno. Všechna štěňátka jsou po rodičích prostá všech genetických vad, které toto plemeno postihuje, tj.: CEA, PRA, HSF4, CMR1, MDR1, Lokus D, MH, HUU, DM, CD, NCL6, vše N/N. Zájemci si mohou vybrat jak štěňátko s dlouhým ocáskem tak i bez. Mají předpoklady pro chov, výstavy, sport nebo budou výbornými rodinnými mazlíky. Oba rodiče mají velice vyrovnané a přátelské povahy jsou plnochrupí s nůžkovým skusem, mají dobře stavěné silné kostry, správné úhlení končetin, výborně nasazené uši, pěkné syté barvy. Oba mají DKK, DLK, PL, OCD 0/0 a páteř bez nálezu. Matka: Ch., Grand Ch. Joys Medvědí tlapa Otec: C.I.B., Ch.Kl.,JCh. Quiet Storm Carcassonne Tolugo „Texas“ Štěňátka budou k odběru začátkem dubna, dostanou do začátku potřebnou výbavičku, pro nové majitele poradenský servis.
Inzerát vložen: 10.03.2020
Cena: dohodou
Lokalita: 
Kontakt: 775050656
Pro odstraneni inzerátu zadejte heslo:




  Přidej k oblíbeným Přidej k oblíbeným Přidej k oblíbenýmRSS zpravodaj
(c)2008 zvirata.euinzerce.cz LTMSOFT.CZ 2006


  www.capreality.cz/   www.rekvalifikace.com/  www.ucetnictvi-dudr.cz/  http://www.boty-toratora.cz/     domácí práce, INZERCE ZDARMA
TOPlist