Inzerce psů,psi,štěňata na prodej.

inzerce zvířat
inzerce zvířat
inzerce knih, časopisu
inzerce prace a brigady
inzerce zvířat
elektro inzerce
inzerce muzika
inzerce počítače a příslušenství
ostatni inzerce
inzerce
inzerce auto - moto
reality inzerce
nabytek inzerce
inzerce muzika
sport inzerce
seznamka
inzerce dětské potřeby

Slovenský čuvač - štěně s PP
Volný kluk ( správný kluk k rodině ) narozený 19. 11. 2021 v CHS Tatranská perla a právě nastal čas, aby se vydal do světa.
Matka - Arosa z Brandýského dvora - Junior World Winner 2018, Český junior šampion, Klubová vítězka mladých KCHSČ, Slovenský šampion mladých, Grand Prix Slovakia Junior Winner, World Special Junior Winner 2018, Český šampion, Victory Winner, 2. místo TOP čuvač 2018, Slovenský šampion krásy. Otec - Genius ze Smrčkova dvora je krásný čuvačí kluk. Má správnou stavbu těla, černé oči, ale hlavně úžasnou přátelskou a hravou povahu.
Velmi dobrý předpoklad pro další chov, výstavy, ale i jako dobrý kamarád, společník na hory a hlídač s vrozenou oddaností ke své rodině. Váš zájem a nezávazná návštěva nás velmi potěší. Kontakt s majiteli našich štěňátek je pro nás i náš chov velkým přínosem. '
Volný kluk ( správný kluk k rodině ) narozený 19. 11. 2021 v CHS Tatranská perla a právě nastal čas, aby se vydal do světa. Matka - Arosa z Brandýského dvora - Junior World Winner 2018, Český junior šampion, Klubová vítězka mladých KCHSČ, Slovenský šampion mladých, Grand Prix Slovakia Junior Winner, World Special Junior Winner 2018, Český šampion, Victory Winner, 2. místo TOP čuvač 2018, Slovenský šampion krásy. Otec - Genius ze Smrčkova dvora je krásný čuvačí kluk. Má správnou stavbu těla, černé oči, ale hlavně úžasnou přátelskou a hravou povahu. Velmi dobrý předpoklad pro další chov, výstavy, ale i jako dobrý kamarád, společník na hory a hlídač s vrozenou oddaností ke své rodině. Váš zájem a nezávazná návštěva nás velmi potěší. Kontakt s majiteli našich štěňátek je pro nás i náš chov velkým přínosem.
Inzerát vložen: 17.01.2022
Cena: 15000
Lokalita: 
Kontakt: 603211029
Pro odstraneni inzerátu zadejte heslo:




  Přidej k oblíbeným Přidej k oblíbeným Přidej k oblíbenýmRSS zpravodaj
(c)2008 zvirata.euinzerce.cz LTMSOFT.CZ 2006


  www.capreality.cz/   www.rekvalifikace.com/  www.ucetnictvi-dudr.cz/  http://www.boty-toratora.cz/     domácí práce, INZERCE ZDARMA
TOPlist