Inzerce psů,psi,štěňata na prodej.

inzerce zvířat
inzerce zvířat
inzerce knih, časopisu
inzerce prace a brigady
inzerce zvířat
elektro inzerce
inzerce muzika
inzerce počítače a příslušenství
ostatni inzerce
inzerce
inzerce auto - moto
reality inzerce
nabytek inzerce
inzerce muzika
sport inzerce
seznamka
inzerce dětské potřeby

Bišonek nabídka štěňátek
Bišonek - krásná štěňátka s PP!
Chovatelská stanice Koudelka nabízí k zadání štěňátka bišonků - 3 holčičky. Bišonek je milé a přátelské společenské plemeno vhodné do rodiny, ke starším lidem a díky typu srsti je vhodnou volbou pro alergiky. Štěňátka od nás odejdou do nové rodiny očkovaná, čipovaná a řádně vymazlená. Jsme chovatelská stanice rodinného typu, štěňátka s námi žijí v bytě a jsou zvyklá na běžný chod domácnosti. Oba rodiče mají přatelskou povahu, štěňátka jsou vhodná pro chov i jako domácí mazlíček.
Otec: Zephyr Charnett z CH. S. Charnett
Matka: Angel Mystic Love z CH. S. Koudelka
Odběr štěňátek bude možný ke konci dubna 2018.
'
Bišonek - krásná štěňátka s PP! Chovatelská stanice Koudelka nabízí k zadání štěňátka bišonků - 3 holčičky. Bišonek je milé a přátelské společenské plemeno vhodné do rodiny, ke starším lidem a díky typu srsti je vhodnou volbou pro alergiky. Štěňátka od nás odejdou do nové rodiny očkovaná, čipovaná a řádně vymazlená. Jsme chovatelská stanice rodinného typu, štěňátka s námi žijí v bytě a jsou zvyklá na běžný chod domácnosti. Oba rodiče mají přatelskou povahu, štěňátka jsou vhodná pro chov i jako domácí mazlíček. Otec: Zephyr Charnett z CH. S. Charnett Matka: Angel Mystic Love z CH. S. Koudelka Odběr štěňátek bude možný ke konci dubna 2018.
Inzerát vložen: 14.04.2018
Cena: dohodou
Lokalita: BřeclavHodonínZnojmo
Kontakt: 724677656
Pro odstraneni inzerátu zadejte heslo:




  Přidej k oblíbeným Přidej k oblíbeným Přidej k oblíbenýmRSS zpravodaj
(c)2008 zvirata.euinzerce.cz LTMSOFT.CZ 2006


  www.capreality.cz/   www.rekvalifikace.com/  www.ucetnictvi-dudr.cz/  http://www.boty-toratora.cz/     domácí práce, INZERCE ZDARMA
TOPlist